mandag 9. juli 2012

Strikkevær!

Her er værmeldingen et sorgens kapittel; regn så langt langtidsvarselet kan spå:/ Men sett fra en strikkers perspektiv er det ikke så ille: regn betyr strikkevær! Lykke! Og ettersom været minner om høsten er det heller ikke uhørt å strikke med ull midt på sommeren! Jeg har gjort et par forsøk på å strikke med bomull, men det er helt klart ull som er favoritten!


Jeg har begynt på en sommertopp (Pilespids) til storepia i Safran og selv om dette er et veldig mykt og godt bomullsgarn så er det fristende å droppe hele prosjektet! Det er noe med bomull som jeg ikke liker, sånn er det bare! Alpakka og 2-tråds lammeull er favorittene, uten tvil! Så nå er jeg helt sjuk etter å begynne på Driftwood i et av mine yndlingsgarn; Blackhill højlandsull. Jeg har en del av dette garnet liggende (en del er ihvertfal ingen overdrivelse...) og jeg har veldig lyst til å bruke fargene solskinn og blåbær, men er redd jeg blir seeende ut som ei h u m l e! Hva tror dere? Hvis jeg lager ganske smale striper skulle det vel gå bra....


Hm, må tenke litt på dette, men ikke altfor lenge, for jeg klør i fingrene etter å begynne!!


- fru M - 

1 kommentar:

  1. Veldig fint mønster, takk for tipset! Forstår humle-bekymringen... Jeg ville også vært skeptisk. Enten blir det knallfint, eller så blir det litt sånn tivoli-aktig, tror jeg. En blekere gul-hvit farge, kanskje? Men det er mulig at bildet lyver litt, og at solskinnsfargen ikke er så knallgul som på bildet? Lykke til i hvertfall, spent på å se hvordan det går:-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...