lørdag 14. juli 2012

Driftwood

Jeg prøvde meg på noen runder med lilla og gul-orange på Driftwood'en, men det ble for drøyt! Som ei venninne av meg sa: "blir litt supportergenser liksom", og det er jeg veldig enig i! Kule farger, men kombinert på den måten ble det en smule FOR fargerikt! Bytta derfor ut det gule med grå!

Her er et bilde av hvordan det ble med lilla og gule striper
Må finne noe spennende å bruke det gule garnet på, DIGGER fargen! Kom gjerne med tips;)


Driftwood'en vokser ganske fort, med pinne 4,5 går det unna! Det er dog litt trått å strikke med dobbelt tråd, spesielt ullgarnet, ull/bomullen glir derimot litt lettere!:) Jeg gruer meg allerede til trådfestinga, det blir et sant lite h.....! Jeg er jo så glad i striper men alle trådene kunne jeg klart meg uten!


Her er et lite glimt av genser'n, veldig fornøyd med fargevalget!Jeg har jo selvfølgelig allerede noen nye prosjekter i tankene (og liggende klar i garnkurven!). Blant annet en litt oversize Drops-genser i Paris (genialt med garnsalg! Love it!), en nydelig retro jakke med rundfelling (mønster fra Sandnes, modell 14 og finull fra Rauma). Gleder meg til å ta fatt på disse prosjektene! Et av dem blir feriestrikk, muligens Drops-genser'n!


- fru M -

3 kommentarer:

 1. VELDIG fint med det grå og det lilla! Gleder meg til å se det ferdige resultatet:-)
  Ang. trådfesting: du kan ikke "strikke tråden med" i overgangen til ny farge? Noe a la det som er beskrevet for Lun bris-teppet til Pickles? Jeg strikker det nå, og fryder meg stort over at jeg slipper å feste endene:-) Vet ikke om det går an i ditt tilfelle, men det går jo an å prøve?

  SvarSlett
 2. Tusen takk for trådfeste-tips! Genialt! Kommer til å spare meg for myyye bryderi!:)

  SvarSlett
 3. Dritwood er jommen fristende, jeg digger striper og å strikke fra toppen. Grått og lilla er fint sammen!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...