tirsdag 8. mai 2012

Nydelige Clara

og her er det ferdige resultatet, den passer mer til en ett-åring tenker jeg ;)


Ikke bare er Clara et nydelig jentenavn, men det er også en utrolig fin strikketopp! Jeg har sett den på mange blogger i det siste, blant annet her og her. Du finner også mange bilder av Clara'n på Ravelry. Litt synd at den bare finnes i størrelsene 6 mndr, 1 år og 7 år, men jeg mente jeg skulle klare å få til en utgave som passer til snuppa på drøyt tre år. Der bomma jeg gitt! Noe som ikke er veldig overraskende; jeg er helt amøbe når det gjelder strikkeoppskrifter og miksing & triksing! Jeg har mer enn nok med å forstå ei enkel oppskrift om jeg ikke skal gjøre egne  varianter!

Foreløpig ser det ut som den kan passe en to-åring, men pytt pytt; kan strikke flere jeg ;)Jeg strikker på pinne 4 med dobbel tråd Blackhill ull- og bomullsblanding, et utrolig mykt garn! Bilde kommer snart! ;)

- fru M -

4 kommentarer:

 1. Vel, fru Marken, det var nå du som hjalp meg når jeg fersk og uvitende trodde det var easy peasy og mikse flere oppskrifter når man skulle strikke Mariustunika!

  - Frøken S G -

  SvarSlett
 2. Hehe, hyggelig å kunne hjelpe, men jeg er langt ifra noen ekspert!:) Du er jo den fødte strikker; Marius-tunika som førstegangsprosjekt! Slå den!

  fru M

  SvarSlett
 3. Den passer PERFEKT til en 18 mndr gammel Clara!!!!!!!!!!!!Blir inspirert av denne bloggen altså,tror jeg må fram med det halvferdige prosjektet jeg startet i høst!!!

  SvarSlett
 4. Så bra den passer, Ragnhild! Ta frem strikketøyet ditt igjen, det er jo så morsomt :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...